Oddelek za pedagogiko in andragogiko

Prostovoljstvo v SIMBIOZA GENESIS

Spoštovani/a,

v Simbioza Genesis, socialnem podjetju aktivno iščemo predane prostovoljce, ki bi postali del naše ekipe in z nami soustvarjali Simbiozino zgodbo.

Zavzemamo se za medgeneracijsko povezovanje na IKT področju - izvajamo različne delavnice iz tovrstne tematike - vse od začetnih vsebin, do tistih bolj naprednih ter s tem stremimo k ustvarjanju pozitivnega družbenega vpliva in trajnostne spremembe v naši skupnosti. 

Organiziramo izobraževalne aktivnosti tako za starostnike (nad 55 let), kot tudi mlajše in delovno aktivne populacije. Med drugim lahko omenim Simbiozino digitalno akademijo za mlajše, dejavnosti za mlade iskalce zaposlitve, ter za vse, ki bi se na področju tehnologije želeli izpopolnjevati.

Verjamemo, da prostovoljci igrajo ključno vlogo pri uresničevanju naših ciljev, zato bi bili veseli, če bi se nam pridružili ter tako pridobili mehke veščine, prakso poučevanja s področja digitalnih kompetenec ter pridobivanje splošnih socialnih kompetenc, ki so v novodobnem svetu še kako zaželjene. 

Vsem študentom in drugim (so)delavcem smo pripravljeni nuditi individualno mentorsko vodenje, kot tudi opravljanje pedagoške prakse, ki bi jo zahteval kurikulum vaših izobraževalnih programov.

V kolikor bi bili pripravljeni vložiti svoj čas in energijo za dober namen ter če si želite pridružiti združenju posameznikov, ki ustvarjajo družbene spremembe, vas vabimo, da se odzovete z odgovorom na to email sporočilo ali pa nas pokličete na telefonsko številko 040 778 475.

Več o nas najdete na naši spletni strani, kot tudi nekaj več podrobnosti o priložnostih za prostovoljceaktualnih dogodkih in projektih

Veselimo se vašega sodelovanja in skupnih prizadevanj za boljši jutri.

Lep pozdrav,

--

Ekipa Simbioza

Simbioza BTC City Lab

m: 040 778 475 | e: lab@simbioza.eu | a: Latinski trg 6, Ljubljana 

w: www.simbioza.eu 

 

Nevenka Princes

Notices

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Nike Kocijančič Pokorn

Department of Geography

Change of Office Hours Simon Kušar

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Martin Anton Grad

International Office, Faculty of Arts

The International Office of the Faculty of Arts will be closed from 1st August and 16th August.

International Office, Faculty of Arts

The International Office of the Faculty of Arts will be closed from 1st August and 16th August.