Oddelek za umetnostno zgodovino

Breda Čop - vaje iz latinskega jezika v aprilu pri Jeleni Isak Kres

Spoštovani študenti,

 

ker lekt. Breda Čop zaradi bolniške v aprilu še ne bo mogla imeti vaj iz latinskega jezika, smo se z Oddelkom za klasično filologijo dogovorili, da se vaj v aprilu udeležujete pri lekt. mag. Jeleni Isak Kres, ki izvaja latinski jezik za študente zgodovine ob ponedeljkih in četrtkih in sicer:

2. letniki

Latinski jezik IV v ponedeljek od 9:40 - 12:05 v predavalnici 115. Termin za vas ni optimalen, ker imate ta dan že predavanja pri doc. dr. Stanku Kokoletu, zato, lepo prosim, najdite možnost kombinacije, da ste prisotni vsaj del ur. Ena možnost je, da se v tem času pri predavanjih menjavate in si med sabo izmenjate zapiske obeh predmetov. Razumljivo je, da bo težko, ampak uradno nadomestilo predavateljice se lahko organizira šele po pretečenem prvem mesecu bolniške, kar bo konec aprila, potem so pa že prvomajski prazniki in mesec bo izgubljen.

 

1. letniki

Latinski jezik II v ponedeljek od 13:50 do 15:25 v predavalnici 102 in v četrtek od 13h do 15:25 v predavalnici 102. Pridite že ta četrtek (4. 4. ). Prvi letniki boste imeli malce več manevrirnega prostora, prekrivala se vam bo le ena ura predavanj z doc. dr. Natašo Kavčič. Rešitev bi bila podobna kot sem napisala zgoraj.

 

Napovedani kolokviji v aprilu seveda odpadejo. 

 

Poskušajmo to negotovo obdobje preživeti po svojih najboljših močeh in držimo pesti, da se profesorica Breda Čop čim prej vrne na fakulteto.

 

Lep pozdrav.

 

Majča Korošaj

Notices

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Nike Kocijančič Pokorn

Department of Geography

Change of Office Hours Simon Kušar

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Martin Anton Grad

International Office, Faculty of Arts

The International Office of the Faculty of Arts will be closed from 1st August and 16th August.

International Office, Faculty of Arts

The International Office of the Faculty of Arts will be closed from 1st August and 16th August.