Sprejem za tuje študentke in študente na izmenjavi

Sprejem za študente in študentke na izmenjavi

Sprejem za študente in študentke na izmenjavi

Na fakulteti bomo kljub negotovim razmeram v zimskem semestru gostili okoli 60 študentk in študentov, ki so prišli na izmenjavo. Zanje smo v torek, 29. septembra 2020, pripravili srečanje, ki je potekalo v kombinirani obliki v živo in po Zoomu za tiste, ki se srečanja niso uspeli udeležiti v živo. Študentke in študente je pozdravila prodekanja Filozofske fakultete, izr. prof. dr. Katja Vintar Mally, nato pa smo jim predstavili fakulteto ter jih seznanili s storitvami, povezanimi s študentskim življenjem v Ljubljani. Na dogodku so sodelovali tudi predstavniki obeh mrež študentskih Erasmus sekcij ter tutorke in tutorji za tuje študentke in študente. Vsem študentkam in študentom želimo uspešno izmenjavo ter dober začetek študijskega leta.

Zadnje novice
27. 03. 2024

Izr. prof. dr. Maria Zofia Wtorkowska prejela najvišje poljsko odlikovanje za zasluge

Od leve: Andrzej Duda, Predsednik Republike Poljske, izr. prof. dr. Maria Zofia Wtorkowska, Alojz Kovšca in Andrzej Gosek, župnik (foto: Marko Jan Vukajlović)
20. 03. 2024

Predavanje švedske veleposlanice in otvoritev razstave Švedski glasbeni trenutki

veleposlanica Švedske v Sloveniji Nj. Eks. Diana Madunic se je srečala z dekanjo fakultete prof. dr. Mojco Schlamberger Brezar.