Referat

Združevanje študijskih programov 2021/2022

Spoštovani študenti, spoštovane študentke,

obveščamo vas, da je Filozofska fakulteta uspešno in v celoti izvedla t. i. združevanje študijskih programov, katerega cilj je bil zmanjšanje števila študijskih programov, pri čemer s tem ni bila okrnjena raznolikost ponudbe študijskih programov oziroma smeri ter obstoječe možnosti njihovih kombinacij.

Podrobnosti v zvezi s spremembami, ki jih je prineslo združevanje študijskih programov (spremembe so bolj formalne in ne vsebinske narave), so že dlje časa objavljene za:

1. stopnjo na tej spletni strani pod naslovom »Združevanje študijskih programov«, kjer je na voljo tudi uradno pojasnilo FF v zvezi z združevanjem študijskih programov in spremembo imen študijskih programov oziroma smeri, ki ga lahko študenti in študentke predložijo štipenditorjem oziroma drugim zainteresiranim.

2. stopnjo na tej spletni strani pod naslovom »Združevanje študijskih programov«, kjer je na voljo tudi uradno pojasnilo FF v zvezi z združevanjem študijskih programov in spremembo imen študijskih programov oziroma smeri, ki ga lahko študenti in študentke predložijo štipenditorjem oziroma drugim zainteresiranim.

Obvestila

Osrednja humanistična knjižnica

Knjižnica Oddelka za pedagogiko v petek, 19. 3. 2024

Osrednja humanistična knjižnica

Knjižnica Oddelka za sociologijo v petek, 29. 3. 2024

Oddelek za sociologijo

Uradne ure tajništva (25. 03. - 29. 03. 2024)

Oddelek za klasično filologijo

Tajništvo in knjižnica v torek, 2. aprila 2024

Osrednja humanistična knjižnica

Oddelčne knjižnice OHK FF v času velikonočnih praznikov